Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tesla Model X 90D

Tesla Model X 90D er veldig lik Model X P90D, men denne versjonen er uten Performance Edition. Det betyr at den har litt mindre motorkraft og bruker litt lengre tid fra 0-100 km/t enn P90D, men denne versjonen har noe lengre rekkevidde. Her er rekkevidden på 489 km og batterikapasiteten er på 90 kWh. Model X 90D er meget rask, komfortabel å kjøre, og den har ren luft grunnet luftfilter. Den har stor frontrute og selvåpnende vingedører, men dørene irriterer ved å åpne seg uten at du ønsker det når du beveger deg frem og tilbake rundt bilen. Den kan trekke tilhenger, er stor og har god plass med 7 seter. Kan bestilles med autopilot. Hurtiglades på Teslas ladestasjoner.

Annonse

Under kan du lese mer om hvordan Tesla Model X 90D er blitt tatt imot av testkildene.

90/100

Testresultat

Tesla Model X 90D

Resultatet er basert på 2 tester

TV2 Broom (2016)

Dette er kort og godt et av de aller beste SUV-kjøpene du kan gjøre. Les saken

100
Lyd & Bilde (2017)

Brutalt med kraft, en meget sjenerøs rekkevidde og med firehjulstrekk har den meget akseptable kjøreegenskaper også om vinteren. Les saken

80
#elbil #bil #tesla #tesla-motors

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.