Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.
Barn 2018

De beste barnevognene

Markedet for barnevogner er stort, uoversiktelig og i rask endring. Her finner du populære barnevognmodeller de siste årene, og tester av disse.

Annonse

Testvinneren

Resultatlisten bør ikke tolkes som en sammenligning av de ulike barnevognene i denne samletesten. Ettersom spennet i modeller og år er stort for både vogner og tester, vil ikke resultatene være sammenlignbare. Scoren produktene har fått kan ses som et øyeblikksbilde av hvordan en vognmodell ble vurdert av testpanelene til en bestemt tid. Les mer om hvorfor denne testen er slik lengre ned.

Øverst på resultatliten finner vi Baby Jogger City Elite. Den har fått høy poengscore, men det er også kun én testkilde som har gitt den score.

Med to gode testresultat fra 2015, er det B.O.B Revolution Pro som får høyest score basert på flere tester. Den beskrives som en god allround vogn, som er stabil og robust.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

Om testen

I denne testen har vi samlet skandinaviske og internasjonale barnevogntester. Vi har valgt å inkludere de merkene og modellene som er eller har vært tilgjengelige på det norske markedet.

Vi anbefaler at man går tilbake til testkilder for å gjøre seg opp en korrekt mening om hvor grundig og godt de har utført testene, og om de har vektlagt de kriteriene som er viktige for deg og dine behov.

Danske Tænk og svenske Råd & Rön (2016) har også undersøkt innhold av skadelige stoffer. De har blant annet sjekket for PAH, klorerte parafiner og ulike flammehemmende midler som kan virke hormonforstyrrende og kreftfremkallende.

Gamle tester og modeller

Mange av vognene i denne testen vil ikke lengre være tilgjengelige i butikk, eller ha oppgradert modellen siden testen ble utført. Produsentene lanserer nye vogner hvert år, og tidligere modeller blir oppgradert eller går ut av sortimentet og erstattes med nye varianter. Derfor blir tester av barnevogner fort utdaterte, og det er vanskelig å få oversikt.

Grunnen til at vi velger å lage denne testen er at vi vet mange nordmenn velger å kjøpe barnevogn brukt. Særlig i den forbindelse vil denne testen være nyttig. Ender du likevel med å kjøpe en ny vogn, kan du sannsyneligvis selge den for en god pris om noen år, og kanskje har det kommet noen nyere tester som gir den en god score også.

På utkikk etter det beste babysete til bil? Les vår store samletest av bilstoler for baby.

Dersom du skulle lure: De to barnevognmerkene som en gang het Brio og Simo har blitt til det nye merket Britax. Derfor får du ikke lengre kjøpt populære vogner som Brio Go nye, men på bruktmarkedet finner man fortsatt disse, sammen med mange andre utgåtte modeller.

Uansett om du vil ha ny eller brukt barnevogn, har vi skrevet en artikkel om de tingene folk ofte lurer på, som vi håper kan være til nytte. Dersom du vet hva du er på utkikk etter, kan du gå rett til resultatlisten og se på hva de ulike testpnalene mener om vognene.

Velg riktig vogn

Ulike behov: Tenk godt gjennom hva du og barnet behøver de neste årene.

Stadig flere velger mindre vogner, og de med tre hjul eller små og svingbare forhjul (strollerhjul), øker i popularitet, særlig blant foreldre i større byer. Likevel kan en større vogn med mer stabilt understell være vel så god for bruk utenfor urbant miljø.

Tenk gjennom hvordan situasjonen din er i dag, og hvordan den vil se ut de neste tre årene. Må du gjennom smale dører, opp mange trapper, er det asfalt eller grusvei rundt der du bor, må du ta buss til barnehagen, skal vognen mye inn og ut av bil? Dette bør være med å avgjøre ditt vognkjøp.

Les også: Stor test av babycall.

Frem til barnet kan sitte selv (rundt 6 måneders alder) vil man anbefale at barnet ligger i en vognbag, også kalt carrycot på engelsk. Her ligger babyen flatt, og det virker ikke belastende på barnets rygg. Fra 6 måneders alder kan man begynne å bruke en sportvogn. Her sitter barnet mer oppreist, og dette tåler ryggen bedre når barnet har blitt eldre.

Vær og vind

I et land som Norge vil værforholdene ha mye å si, både fordi vi har så variert klima, mye "dårlig vær", og vi er mye ute. Nordmenn tenker nok også slik at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige barnevogner. De fleste som bor i Norge vil derfor være tjent med å ha materialer på vognen som er både vann- og vindtette.

Dersom du får barn i vinterhalvåret, bør du passe på at bagdelen har god plass slik at det ikke blir trangt med en tykk vognpose. Ta ordentlige mål og sammenlign – det er lett at form og farge kan påvirke hvor stor bagen ser ut til være.

Holder barnet varmen i vinter? Stor samletest av 18 vinterdresser for barn.

Husk at spedbarn og babyer mister kulde fortere, og får problemer med å puste om det er for kaldt. -10 C grader anses som en grense for når man ikke burde ta med små barn ut. Mye vind og luftfuktighet gjør at kuldegradene kjennes som kaldere, så ta dette med i betraktningen. Yr skriver ofte hvor kald temperaturen oppleves, husk å sjekke selv også og følg med på barnet når dere er ute.

Ulike vogntyper

Duovogn: Bag og sportsdel følger med kan brukes hver for seg. (Illustrasjonsfoto: Emmaljunga)


Duovogn

En duovogn gir mulighet for å bytte ut den ligge/sitte- delen av vognen. Man begynner med å bruke vognbagen når barnet er lite, og bytte den med en sportsdel når barnet blir eldre.

Duovogner selges med begge disse delene, og mange velger derfor denne varianten, da den kan brukes i hele vognperioden, eller i hvertfall til barnet er rundt 3-4 år.

Bagdelen på en duovogn er ofte større enn på en kombivogn, og duovognen er som regel lettere enn både kombi- og bag-vogner.





Kombivogn
Kombivogn : Bag og sportsdel kan brukes hver for seg eller sammen. (Illustrasjonsfoto: Emmaljunga)

I likhet med duovognen har også kombivognen en bagdel og og en sportsdel. Det unike med kombivognen er at den gir mulighet for å ha både bagdel og sportdel på vognen samtidig, hvilket innebærer at du kan ha to barn i vognen på samme tid. Derfor er bagdelen ofte litt mindre enn på duo- og bagvogn.

Denne vogntypen er nok særlig praktisk om det er liten aldersforskjell mellom barna. Dersom det er flere år mellom eldste og yngste, kan det like gjerne hende at eldstemann står på et vognbrett eller går selv når minstemann ligger i bagen. Mange velger også en lettere paraplyvogn når barnet blir eldre og tyngre.





Bagvogn

Denne typen vogn har kun en liggebag som eneste mulighet og kommer ikke med sportsdel. Disse vognene har den mest stabile og solide bygningen, og god lagrinsplass under vogna. Ulempen er at de ofte veier mer enn duo- og kombivognene. En del av bagvognene har en ryggplate man kan sette opp, slik at barnet kan sitte oppreist etterhvert som det blir større.

For mange vil denne vognen fungere godt i den første perioden, og senere brukes gjerne denne typen vogn som sovevogn hjemme eller i barnehagen. Det selges mindre av disse enn av kombi- og duovognene, og det er kanskje ikke så rart ettersom vognen raskere må byttes ut, da barnet som regel har vokst ut av vognen ved ett års alder.

Byvogn

Når vi snakker om byvogn mener vi ofte smalere og mindre modeller, gjerne med svingbare forhjul eller tre hjul. De har ofte et pent design, men kan se ustabile ut, særlig de modellene som kun har tre hjul. For bybruk kan denne type vogn være riktig så praktisk da de er enkle å trill på asfalt, lette å få av og på bussen og lette å pakke med seg. Triller du derimot mye i ulendt terreng, kan du være like tjent med en større og mer solid vogn.

Ulike hjultyper

Størrelsen på hjulene bør avgjøres av bruken. Jo mer ujevnt underlag du skal trille på, dess større bør hjulene være. Skal du trille mest på asfalt, vil små hjul være et godt valg for deg.

Lufthjul eller punkteringsfrie?
Ulike typer: Luft og punkteringsfrie hjul kommer i ulike varianter.

Hvorvidt man velger det ene eller andre alternativet avhenger av bruk og personlige preferanser. Lufthjulene gir bedre støtdemping og er mer behagelige å trille på grus, snø og ulendt terrerng. Ulempen er at de kan punktere, og man må pumpe med jevne mellomrom.

Punkteringsfrie hjul er enkelt – man behøver ikke pumpe og de kan ikke punktere. De gir imidlertid dårligere støtdemping og bråker mer enn lufthjul. En del opplever også at punkteringsfrie hjul gjør at vognen rister mer når de går.

Uansett er hjulene noe som slites, og heldigvis kan man kjøpe nye til mange modeller. Flere vognprodusenter lar deg også velge om du vil ha lufthjul eller punkteringsfrie, og da kan man alltids bytte senere om man ikke er helt fornøyd med førstevalget.

Svingbare forhjul

Svingbare forhjul gjør at vognen blir lettere å manøvrere, særlig på trange plasser og jevnt underlag. Generelt ser man at mange som bor og triller mye i by velger den svingbare varianten. Mange vogner med svingbare forhjul gir mulighet til å låse disse, og det kan være en fordel på snø, i gjørme, på grus og over ulendt terreng.

Skal du trille mest i landlige omgivelser, hvor behovet for enkel manøvrering er mindre, kan faste hjul fungere fint. Fire faste hjul kan oppleves som mer stabilt å trille, men som regel vil det også være en smakssak om man foretrekker den ene eller andre varianten.

Les også: De beste vinterskoene for barn.

Tilleggsutstyr

Hva som følger med vognen og hva du må kjøpe ekstra kan variere. Typiske tilleggsting kan være regntrekk, stelleveske, myggnett, bilstoladapter, parasoll og kaffeholder. Kanskje kan du vente med noe av dette til du vet litt mer hva du trenger. Og husk, også dette kan ofte kjøpes brukt.

Mange ønsker seg en matchende stelleveske, eller en pen veske de kan bruke senere. Husk at det også finnes fine nøytrale stellevesker, og tenk kanskje gjennom en gang til om du faktisk kommer til å ha lyst til å bruke vesken videre til andre ting senere.

Vedlikehold av barnevogn

Ta godt vare på barnevognen din. Da kan den brukes til flere barn, og det vil være lettere å få en god pris for den etterpå. Du kan jevnlig gjøre flere ting for å vedlikeholde og beskytte vognen.

Rengjør vognen når det trengs, velg gjerne en vogn som er enkel å rengjøre både med tanke på materialer og avtagbare deler.

I sitte- og liggedelen kan det ofte oppstå mye fukt, så husk å lufte de godt når de ikke brukes. Da unngår du at det oppstår mugg.

Bruk rustbeskyttende middel på de delene som trenger det. Smør også gjerne de delene av vognen som trenger det, så blir den mer behagelig å bruke.

Står vognen ofte ute når den ikke er i bruk? Kjøp et beskyttelsestrekk å ha over den, så blir den ikke like hardt rammet av regn og vind. For barnevogner finnes det ikke så mye spesialtilpasset, men sjekk presenning for motorsykkel eller andre presenninger eller trekk.

RESULTATER

Barnevogn Baby Jogger City Elite

Baby Jogger City Elite

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 5 299,-

Pris fra 5 299,-

100
Barnevogn B.O.B Revolution Pro

B.O.B Revolution Pro

Resultatet er basert på 2 tester.
88
Barnevogn Emmaljunga Big Star Supreme

Emmaljunga Big Star Supreme

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 1 749,-

Pris fra 1 749,-

83
Emmaljunga Nitro City

Emmaljunga Nitro City

Resultatet er basert på 1 test.
80
Baby Jogger City Mini GT

Baby Jogger City Mini GT

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 3 995,-

Pris fra 3 995,-

79
Mountain Buggy Swift

Mountain Buggy Swift

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 4 495,-

Pris fra 4 495,-

77
Britax B-Agile 3

Britax B-Agile 3

Resultatet er basert på 3 tester.
76
Stokke Trailz

Stokke Trailz

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 10 699,-

Pris fra 10 699,-

73
Bugaboo Cameleon

Bugaboo Cameleon

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 839,-

Pris fra 839,-

72
Emmaljunga Edge Duo

Emmaljunga Edge Duo

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 9 995,-

Pris fra 9 995,-

72
Barnevogn Babyjogger Summit X3

Babyjogger Summit X3

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 3 995,-

Pris fra 3 995,-

72
Barnevogn Emmaljunga Mondial Duo Combi

Emmaljunga Mondial Duo Combi

Resultatet er basert på 2 tester.
70
Emmaljunga City Cross

Emmaljunga City Cross

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 399,-

Pris fra 399,-

68
Barnevogn Brio Happy

Brio Happy

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 480,-

Pris fra 480,-

68
Brio Go

Brio Go

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 362,-

Pris fra 362,-

60
Mountain Buggy Urban Jungle

Mountain Buggy Urban Jungle

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 6 495,-

Pris fra 6 495,-

53
Barnevogn North 13.5 Jogger

North 13.5 Jogger

Resultatet er basert på 2 tester.
45
Britax Smile 2

Britax Smile 2

Resultatet er basert på 1 test. Pris fra 899,-

Pris fra 899,-

41

Barnevogn Baby Jogger City Elite

100/100

Sportsvogn: Baby Jogger City Elite er en praktisk sporsvogn beregnet på jogging i terreng. Den triller meget godt, er enkel å slå sammen, og gir svært god komfort.

Totalscore: 100/100

Basert på 1 test. Pris fra 5 299,-

Pris fra 5 299,-

Foreldre & Barn (2014)

"Praktisk og enkel" Les saken

100

Best i test

2018

B.O.B Revolution Pro

Barnevogn B.O.B Revolution Pro

88/100

Sportsvogn: B.O.B Revolution Pro er en god alround-vogn som er lett å justere, den svinger lett, men er likevel stabil. De robuste dekkene gir solid støtdemping, og vognen er romslig. Den får noen minuspoeng for tung vekt og nedsatt funksjon i røft terreng.

Totalscore: 88/100

Basert på 2 tester.

Klikk.no (2015)

"Smidig og stabil" Les saken

100
Aftenposten (2015)

"En meget god løpevogn for passasjer og pilot" Les saken

75
Barnevogn Emmaljunga Big Star Supreme

83/100

Bagvogn: Emmaljunga Big Star Supreme leverer både på kvalitet og sikkerhet, og har blitt testet for skadelig kjemikalier. Det er en stor vogn som er særlig egnet for bytrilling, og den får noe trekk for at den er tung og kan være vanskelig å trille i terreng.

Totalscore: 83/100

Basert på 1 test. Pris fra 1 749,-

Pris fra 1 749,-

Beste priser
Gymgrossisten 1 749,- Til Prisjakt

Levert av:

Emmaljunga Nitro City

80/100

Duovogn: Emmaljunga Nitro City har i følge Klikk et solid understell, men dette tar også dessverre en del plass. Håndtaket er behagelig å holde i og testmodellen har myke hjul bak, og små strollerhjul foran. En fordel med denne vognen er at man kan åpne for ventilering i ryggdelen, godt å ha på varme dager.

Totalscore: 80/100

Basert på 1 test.

Foreldre & Barn (2017)

En vogn for byfamilier som stiller krav til manøvrerbarhet uten å gi avkall på kapasitet. Les saken

80
Baby Jogger City Mini GT

79/100

Sportsvogn: Baby Jogger City Mini GT er lett, liten og enkel å manøvre og pakke sammen. Babygearlab gir kritikk for at den lett kan tippe bakover. Forskjellen mellom Mini og Mini GT er at sistnevnte har større justeringsmuligheter på håndtaket, større hjul som gir bedre demping og håndbrems. Tænk synes det er upraktisk at sittedelen ikke kan vendes mot den som triller. Det er mulighet for å kjøpe med liggebag ekstra, men den følger i utgangspunktet ikke med vognen.

Totalscore: 79/100

Basert på 3 tester. Pris fra 3 995,-

Pris fra 3 995,-

Forbrugerrådet Tænk (2012)

Baby Jogger City Mini GT er Bedst i Test Les saken (krever medlemskap)

85
Consumer Reports (2015)

Testers liked the sturdiness and smooth, responsive feel when pushing. Les saken (krever medlemskap)

84
BabyGearLab (2017)

Easy to push and turn, relatively light and small Les saken

69
Mountain Buggy Swift

77/100

Sportsvogn: Mountain Buggy Swift får skryt av Babygearlab for å være lett å trille, manøvre og klappe sammen. Vognen har lite oppbevaringsplass, og får kritikk for at den lett kan vippes bakover med for mye vekt på håndtaket. Which gir skryt for at den er lett å trille og manøvre, og den er kompatibel med liggebager og bilseter, men synes håndtaket kunne gitt bedre justeringsmuligheter.

Totalscore: 77/100

Basert på 3 tester. Pris fra 4 495,-

Pris fra 4 495,-

Consumer Reports (2015)

This smooth and responsive stroller can be used from birth to 50 pounds. Les saken (krever medlemskap)

86
BabyGearLab (2017)

Ease to maneuver, easy to use, comfortable, jogger Les saken

73
Which? (2016)

Great suspension and a smooth ride, but a few niggles Les saken (krever medlemskap)

71
Britax B-Agile 3

76/100

Sportsvogn: Britax B-Agile 3 er en lett vogn som er enkel å manøvrere. Babygearlab mener man får mye for pengene, med et godt sete, mye oppbevaringsplass og den er enkel å klappe sammen. Which gir den minuspoeng for at håndtaket ikke er justerbart og at setet kun kan være fremovervendt i sin test.

Totalscore: 76/100

Basert på 3 tester.

Which? (2012)

Sturdy stroller with great features Les saken (krever medlemskap)

82
Consumer Reports (2015)

Many good features, but heavy and large. Les saken (krever medlemskap)

81
BabyGearLab (2017)

An above average option with a budget friendly price Les saken

66
Stokke Trailz

73/100

Duovogn: Stokke Trailz ble utnevnt som best i test for Råd&Rön. Grunnen til det var at den jevnt over scoret veldig bra på alle testkriteriene, foruten at de mente den er litt vanskelig å pakke sammen og rengjøre. Ellers fikk den svært gode resultater på trilling, manøvring, sikkerhet, kjemikalier og komfort.

Totalscore: 73/100

Basert på 3 tester. Pris fra 10 699,-

Pris fra 10 699,-

Which? (2015)

Stylish, smooth ride across a range of surfaces, lots of accessories available Les saken (krever medlemskap)

74
Consumer Reports (2017)

Sturdy-feeling and responsive, with a smooth ride, even on rough terrain. Les saken (krever medlemskap)

71
Bugaboo Cameleon

72/100

Duovogn: Bugaboo Cameleon har i følge Klikk en romslig og god bagdel, som er lett å ta av vognen. Den oppleves som stabil å trille, men håndtaket kunne vært bedre å holde i. Vognen tar lite plass og er enkel å legge sammen. Kurven under vognen er plassert på en slik måte at den er vanskelig å komme til, særlig når man bruker bagdelen. På det justerbare håndtaket har den en parkeringsbrems, men om man liker det flate designet på håndtaket vil nok avgjøres av personlige preferanser. OBS! Bugaboo tilbakekalte omlag 46.000 Cameleon-modeller pga. problemer med håndtak som løsnet. De modellene som ble tilbakekalt hadde serienummer innenfor:

  • 04011090900001 til 04031101009999
  • 08011090900001 til 08021100800386
  • 140100093600531 til 140103123350418
.

Serienummeret står på understellet under bagen/sportsdelen. Modellen har også blitt oppgradert flere ganger etter tilbakekallelsen, og siden testene ble utført, så ta dette med i betraktningen.

Totalscore: 72/100

Basert på 4 tester. Pris fra 839,-

Pris fra 839,-

Forbrugerrådet Tænk (2012)

Bugaboos Cameleon 2012 er brugerne begejstrede for når det kommer til kørsel og manøvrering af vognen, Les saken (krever medlemskap)

82
Foreldre & Barn (2017)

En vogn som tar liten plass på alle måter Les saken

80
Which? (2015)

Easy to manoeuvre, adjustable handlebars Les saken (krever medlemskap)

69
BabyGearLab (2017)

Given the high price tag, we had expectations that it would fare better in our tests against the competition. Les saken

58
Emmaljunga Edge Duo

72/100

Duovogn:Emmaljunga Edge Duo er en romslig duovogn med mye ekstrautstyr. Håndtaket er av teleskop-typen, og passer fint om det er høydeforskjell mellom dem som skal trille vognen. Rygglenet i sportsdelen kan justeres opp og ned slik at barnet får en behagelig liggestilling også her. Vognen er stor, veier mye og tar mye plass om man pakker den sammen, men den scorer godt på komfort, kjemikalieinnhold og sikkerhet hos Råd&Rön og danske Tænk.

Totalscore: 72/100

Basert på 2 tester. Pris fra 9 995,-

Pris fra 9 995,-

Barnevogn Babyjogger Summit X3

72/100

Sportsvogn: Babyjogger Summit X3 er solid, gir god støtdemping og enkel å regulere. Vognen har en god kalesje, og blir liten når den legges sammen. Noen ulemper med denne vognen er et ikke-justerbart håndtak, forhjul som er ikke-svingbart, og at vognen er noe stiv i sin helhelt.

Totalscore: 72/100

Basert på 2 tester. Pris fra 3 995,-

Pris fra 3 995,-

Aftenposten (2015)

"Ruller lett og er utrolig stabil" Les saken

83
Klikk.no (2014)

"Solid og praktisk vogn" Les saken

60
Barnevogn Emmaljunga Mondial Duo Combi

70/100

Kombivogn: Emmaljunga Mondial Duo Combi er en stabil vogn som egner seg i terreng. Alle hjulene er like store, og den er relativt smal i forhold til lignende vogntyper. Vognen får noe minuspoeng for at den kan være besværlig å justere og tung å manøvre.

Totalscore: 70/100

Basert på 2 tester.

Testfakta (2013)

"Best i test" Les saken

90
Emmaljunga City Cross

68/100

Kombivogn: Emmaljunga City Cross er en kombivogn med solid understell og god stabilitet. Den har fin liggedel og godt håndtak, men den er stor og veier mye, og kan bli tung å manøvre i byen. Hjulene er like store, og forhjulene er ikke svingbare. Vognen er et godt kompromiss, ikke den minste og ikke den største varianten, og hjulene sørger for god fremkommelighet også på grus og i snø.

Totalscore: 68/100

Basert på 2 tester. Pris fra 399,-

Pris fra 399,-

Forbrugerrådet Tænk (2013)

kører rigtig godt og stabilt - også off-road. Les saken (krever medlemskap)

76
Klikk.no (2017)

En vogn for både by og land. Les saken

60
Barnevogn Brio Happy

68/100

Kombivogn: Vognen er stabil, god å trille og er romslig og gir god komfort. Brio Happy er en klassisk vogn av god kvalitet, men den får noe trekk for at den tar mye plass, er tungvint å legge sammen og er veier mye.

Totalscore: 68/100

Basert på 2 tester. Pris fra 480,-

Pris fra 480,-

Foreldre & Barn (2014)

"Solid og god vogn" Les saken

80
Brio Go

60/100

Duovogn: Brio Go er ikke lengre i salg som ny vogn, men den er fortsatt populær på bruktmarkedet. Modellen som er tilnærmet lik er Britax Go. Da Brio Go ble testet av Klikk, fikk den skryt for fine materialer og for at den var lett å trille rundt med. Den er enkel å pakke sammen, men er ganske bred. Hjulene er i hardplast, og de små strollerhjulene foran gjør vognen lett å manøvre.

Totalscore: 60/100

Basert på 1 test. Pris fra 362,-

Pris fra 362,-

Klikk.no (2017)

Smart og gedigen vogn som er enkel å brette sammen og tar liten plass i lengden. Les saken

60
Mountain Buggy Urban Jungle

53/100

Sportsvogn: Mountain Buggy Urban Jungle kommer dårlig ut i testen hos Tænk. Grunnene til det er innhold av klorerte parafiner og PAH i både vognsetet og på håndtaket. Videre er de ikke begeistret for at man ikke kan snu vognsetet, og benstøtten er montert på en slik måte at den ikke gir en behagelig sovestilling for barnet. Råd&Rön er noe snillere i sin bedømmelse, men finner de samme kjemikalieproblemene. Man har mulighet for å kjøpe vognbag i tillegg dersom man ikke kun ønsker seg sportdelen.

Totalscore: 53/100

Basert på 4 tester. Pris fra 6 495,-

Pris fra 6 495,-

Consumer Reports (2016)

The Urban Jungle is responsive, with great maneuverability, but there's little on-board storage. Les saken (krever medlemskap)

73
Which? (2016)

Excellent driving experience, fits into boot of car, plenty of storage Les saken (krever medlemskap)

68
Forbrugerrådet Tænk (2016)

Den indeholder problematiske kemikalier i håndtag og klapvognssæde. Les saken (krever medlemskap)

32
Barnevogn North 13.5 Jogger

45/100

Sportsvogn: North 13.5 Jogger er en grei vogn å jogge med, den er lett å svinge og den veier lite. Den er litt for kort for de største barna, og mangler en god solskjerm. Vognen har minimal bagasjeplass og mindre godt regntrekk. Prisen er lav sammenlignet med andre vogner i samme kategori.

Totalscore: 45/100

Basert på 2 tester.

Aftenposten (2015)

"Gir mest for pengene" Les saken

50
Britax Smile 2

41/100

Duo/kombivogn: Britax Smile 2 får skryt av danske Tænk for kjøreegenskaper og vendbart og romslig sete. De er ikke fornøyde med klorerte parafiner i håndtaket, svingeradius og at vognen er vanskelig å klappe sammen.

Totalscore: 41/100

Basert på 1 test. Pris fra 899,-

Pris fra 899,-

Forbrugerrådet Tænk (2017)

Ingen spor af kemikalier i barnevognssædet Les saken (krever medlemskap)

41
#barnevogn #babyjogger #britax #brio #emmaljunga #north #bugaboo #stokke #mountainbuggy

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn