Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ringdal

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Her er årets beste pinnekjøtt – røkt og urøkt

I år som i fjor finner vi flere pinnekjøtt som ikke er gode nok for julaften. Se hvilket pinnekjøtt som er best uansett type, og hvilken pakke som er best i test blant det røkte og urøkte kjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord #vossakjøt #urøkt #finsbråten #julens-klassikere #gilde #xtra #coop #smedstuen-gård #gourmetlam #bjorlilam #first-price #stranda #grilstad #henriettes #fatland #lofotlam

Unngå det uspiselige pinnekjøttet

Det er store forskjeller når det gjelder kvaliteten på urøkt pinnekjøtt i år, og anmelderne er heller ikke alltid samstemte – men de enes helt om bunnplasseringen.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #tind #xtra #coop #lofotlam #brødr-ringstad #spekeloftet #nordfjord #smedstuen-gård #jæren-smak #fatland #henriettes #økologisk #firstprice #bjorlilam #dalpro #vossakjøt #rogalam #holmens

Ringdal Pinnekjøtt – Urøkt

Ringdal urøkt pinnekjøtt består av veldig varierte stykker. Noen er akseptabelt salte, mens andre svir på tunga. DN mener kjøttet generelt ikke smaker så godt.

Pris: 349 kr/kg
Tilsatt natriumnitritt (E250): -
Utvanning (produsentens anbefaling): -

Les saken

#pinnekjøtt #ringdal #urøkt

Ringdal Pinnekjøtt – Røkt

Ringdal røkt pinnekjøtt av lam kommer dårlig ut hos DN. De mener stykkene er forferdelig dårlig kuttet opp, og at duften er vond. I tillegg er kjøttet for salt og sprettent.

Pris: 349 kr/kg
Tilsatt natriumnitritt (E250): -
Utvanning (produsentens anbefaling): -

Les saken

#pinnekjøtt #ringdal #røkt

Ringdal Pinnekjøtt av lam 2016

Ringdal Pinnekjøtt av lam får ikke full score på fargen og mangler litt salt, men ellers er dette pinnekjøttet godkjent.

Les saken

#pinnekjøtt #ringdal