Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Her er årets beste pinnekjøtt – røkt og urøkt

I år som i fjor finner vi flere pinnekjøtt som ikke er gode nok for julaften. Se hvilket pinnekjøtt som er best uansett type, og hvilken pakke som er best i test blant det røkte og urøkte kjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord #vossakjøt #urøkt #finsbråten #julens-klassikere #gilde #xtra #coop #smedstuen-gård #gourmetlam #bjorlilam #first-price #stranda #grilstad #henriettes #fatland #lofotlam

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Evanger Pølsefabrikk Pinnakjøt – Eldhusrøykt

Evanger pølsefabrikks eldhusrøyke pinnekjøtt kommer ut som best i test hos både DN og VG. I pakken finner du lange pinner, og kjøttet dufter deilig av mild røyk, bjørk og bål. Smaken er på sin side godt balansert, og kjøttet er mørt og saftig.

Pris: 449 kr/kg
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei
Utvanning (produsentens anbefaling): 4-6 timer

Les saken

#pinnekjøtt #evanger-pølsefabrikk #røkt

Evanger Pølsefabrikk Pinnakjøt – Eldhusrøykt

Evanger Pølsefabrikks eldhusrøykte pinnakjøt får flest poeng blant både røkte og urøkte pinnekjøtt i DNs blindtest. De synes alt tyder på en god røykeprosess. Det lukter deilig, og smaken, saltmengden og konsistensen er god.

Pris: 429 kr/kg
Produsent: Evanger Pølsefabrikk
Utvanning (produsentens anbefaling): 4-6 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden

Les saken

#pinnekjøtt #evanger-pølsefabrikk